Aromamassage

Wilt u zowel lichamelijk als geestelijk volledig ontspannen? Boek dan een rustgevende aromamassage bij Thai Thara. De aromamassage is een overheerlijke massage met een kalmerende en rustgevende werking. Tijdens deze heerlijke massage wordt u op speciale wijze gemasseerd met warme etherische oliën. Deze oliën hebben een bevorderende werking op lichaam en geest.

 • Aromamassage vanaf € 40,-
 • Solo en duo massages mogelijk
 • Van 11:00 tot 22:00 uur geopend
 • Massage met een fijne, warme olie

De werking van een aromamassage

Een aromamassage heeft een diepere werking dan een gewone massage. De speciale oliën geven een heerlijk aroma af. Deze aroma’s spelen een centrale rol in de behandeling. Ze werken namelijk door op de psyche en zorgen ervoor dat u weer helderder ziet, hoort, denkt, voelt en ruikt. Daarnaast heeft een aromamassage een positieve werking op de doorbloeding en de stofwisseling.

De behandeling

De aromamassage bestaat uit een volledige lichaamsmassage, waarbij we uw lichaam op zachte wijze masseren. De aanrakingen zijn veel lichter. Dit is anders dan bijvoorbeeld een sportmassage, waarbij de nadruk meer op de spieren ligt. Zodra we beginnen met masseren, zult u direct voelen dat de spanningen in uw lichaam verdwijnen. Uw lichaam en geest ontspannen zich volledig. Na de massage voelt u zich herboren. Dit gevoel zal enkele dagen na de behandeling aanhouden.

Voor wie is een aromamassage geschikt?

Deze rustgevende behandeling is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van de volgende klachten:

 • Lusteloosheid
 • Vermoeidheid
 • Depressie
 • Hoofdpijn of migraine
 • Rugpijn
 • Nek- en schouderpijn
 • Algemene stressklachten

Ook is de aromamassage erg geschikt voor zwangere vrouwen. De warme olie kan de kans op zwangerschapsstriemen verkleinen. Maar ook als u gewoon toe bent aan volledige ontspanning en aan een fijne massage, is de aromamassage ideaal.

Aromamassage met kokosolie

U heeft de keuze om gemasseerd te worden met onze standaard warme olie of met warme kokosolie. Twijfelt u over welke olie het beste bij uw wensen past? Neem contact met ons op. We adviseren u graag.

Kosten aromamassage

De kosten van een aromamassage zijn afhankelijk van de gewenste duur van de behandeling. U boekt al een aromamassage vanaf € 40,-. Kiest u ervoor om gemasseerd te worden met warme kokosolie, in plaats van reguliere warme olie, wordt de prijs hier ook op aangepast. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen. Bekijk onze tarievenlijst voor een volledig overzicht van alle tarieven.

Tarieven aromamassage met warme olie:

Spabehandelingen 30 minuten 60 minuten 90 minuten 120 minuten
Aromamassage (warme olie) € 40.00 € 70.00 € 100.00 € 135.00
Aromamassage met warme kokosolie € 45.00 € 75.00 € 110.00 € 145.00

Ervaringen van onze klanten

Amber Hennekoop
‘Ik voel mij erg op mijn gemak bij Thai Thara. Ze werken netjes en schoon. Ik heb al diverse behandelingen bij ze gehad en de aromamassage blijft toch één van mijn favorieten.’

G. Gerardsen
‘Ik ga al twee jaar standaard naar Thai Thara. En dan vooral voor de overheerlijke aromamassages die zij geven. Thai Thara is een nette en professionele massagesalon.’

Mvr. Ösman
‘Het belangrijkste vind ik een fijn en goed gevoel hebben bij een massagesalon en dat is zeker het geval bij Thai Thara. Voor mij de beste massagesalon.’

Ontdek meer behandelingen

Massagesalon Thai Thara biedt verschillende, fijne behandelingen aan. Onze masseuses zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de volgende massages:

Naast onze massages, kunt u bij Thai Thara terecht voor een bezoek aan de sauna of stoomcabine. We bieden u graag een volledige wellnesservaring

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een kalmerende aromamassage of heeft u vragen over onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 020 233 38 22 (Amstelkade 66), 020 363 64 82 (Bilderdijkstraat 132) of stuur een e-mail naar info@thaithara.nl. Onze masseuses spreken Nederlands, Engels en Thais.