Contact

Aankondiging: op woensdag 5 oktober zijn wij op beide locaties 1 dag gesloten.

Voor meer informatie over onze massages of service, kunt u gerust contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Wilt u ons liever bellen? Dat kan via 020 233 38 22 (Amstelkade 66) of via 020 363 64 82 (Bilderdijkstraat 132). Wij staan u graag te woord.

Wilt u een cadeaubon bestellen, vult u dan ook onderstaand contactformulier in. Als onderwerp geeft u op “cadeaubon” en bij uw bericht kunt u aangeven voor welke waarde u de cadeaubon wilt hebben en of wij nog een naam van de gever (dus niet de ontvanger) mogen vermelden op de bon. Wij sturen u dan z.s.m. een betaalverzoek en zodra deze is voldaan e-mailen wij u de cadeaubon.
U kunt natuurlijk ook gewoon een cadeaubon in één van onze salons kopen.

Een afspraak kunt u boeken via onze boekingsmodule met de onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Contactformulier


  Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari)
  • Koningsdag (27 april)
  • Eerste kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag (26 december)
  • Oudejaarsdag (31 december)

  Afspraak maken

  Bent u toe aan een heerlijke massage of wilt u eens heerlijk genieten van een bezoek aan onze spa of sauna? Kom dan langs bij Thai Thara. Hoewel het maken van een afspraak niet noodzakelijk is, raden wij het wel aan om teleurstellingen te voorkomen. Een afspraak maken kan via de onderstaande button.

  Direct een afspraak maken

  Card image cap

  Geef een massage of spabehandeling cadeau

  Het is iedere keer weer een uitdaging op zich: het vinden van een origineel en leuk cadeau. Wees verrassend en geeft een cadeaubon van Thai Thara. De waarde van de bon mag u naar eigen wens invullen, waardoor het geschikt is voor iedere gelegenheid. Succes gegarandeerd!

  Bestel cadeaubon