Massage Amsterdam West

Bent u toe aan totale ontspanning van zowel lichaam als geest? Thai Thara biedt u traditionele Thaise massages in Amsterdam West. Geef bij onze masseuses aan waar u behoefte aan heeft, dan zorgen zij voor verlichting, ontspanning en een heerlijk wellnessgevoel. Denk bijvoorbeeld aan een kruidenstempelmassagearomamassage of een gerichte schouder- en nekmassage. Na een van onze behandelingen voelt u zich verkwikt en kunt u de wereld weer aan. Maak nu een afspraak via onderstaande buttons.

Card image cap
Massage in Amsterdam-West
vanaf € 40,00
Card image cap
Een- en
tweepersoonskamers
Card image cap
Thai massage op
verwarmd matras
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00
Za. & zo. 10:00 - 21:00

Onze massages in Amsterdam West

Voor veel verschillende wensen en ongemakken hebben onze masseuses een passende massage. Ons doel is lichamelijke én geestelijke ontspanning: we creëren een oase van rust waar u even helemaal ontsnapt aan uw dagelijkse leven. We stemmen daarom onze massages precies af op wat u nodig heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van een scrubmassage? Of heeft u als zwangere vrouw wellicht behoefte aan een speciale zwangerschapsmassage? Dit, en nog veel meer, is mogelijk. Vraag onze masseuses in Amsterdam West naar de opties.

Verschillende soorten massages

Voor de ultieme ontspanning

Onze masseuses gaan voor uw optimale ontspanning. Zo richten ze zich op de verschillende drukpunten in uw lijf en zorgen ze voor een betere doorbloeding. Hiermee regenereren we uw energieniveau: u verlaat onze salon met een verkwikt lichaam en uitgeruste geest. In onze salon in Amsterdam West geven u we alle rust en ruimte om te relaxen. Zo komt u even helemaal los van de dagelijkse stress en sleur en richt u zich tijdens de massage op uw eigen moment van ontspanning.

Ontspannende massage in Amsterdam

Massage boeken in Amsterdam West

Maak nu een afspraak voor een massage in Amsterdam West. Thai Thara helpt u graag bij persoonlijke wensen. Neem daarvoor contact met ons op. Dat kan door onze vestiging aan de Bilderdijkstraat te bellen via 020 363 64 82, de vestiging aan de Amstelkade belt u via 020 233 38 22. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info@thaithara.nl.

Maak een afspraak