Massage Amsterdam Zuid

Zoekt u een massage in Amsterdam Zuid? Thai Thara biedt de ultieme ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk. Onze ervaren masseuses zijn expert in het geven van Thai massages, zoals kruidenstempelmassages en aromamassages, maar geven ook massages als u zwanger bent of last heeft van de nek en schouders. Thai Thara heeft twee vestigingen, waarvan één aan de Amstelkade 66 in Amsterdam Zuid. Neem nu contact met ons op voor een massage. Leg ons uw wensen voor en onze masseuses zorgen ervoor dat u zowel letterlijk als figuurlijk weer heerlijk in uw vel zit.

Card image cap
Massage in Amsterdam-Zuid
vanaf € 40,00
Card image cap
Een- en
tweepersoonskamers
Card image cap
Thai massage op
verwarmd matras
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00
Za. & zo. 10:00 - 21:00

Ontdek onze massages in Amsterdam Zuid

Thai Thara heeft een breed scala aan Thaise massages in Amsterdam Zuid. Zo is er altijd een massage die past bij uw wensen of klachten, zodat u volledige lichamelijke en geestelijke rust vindt. Daarom stemmen we graag onze behandelingen af op uw behoeften. Wat vindt u bijvoorbeeld van een scrubmassage of een schouder- en nekmassage? Er is van alles mogelijk.

Verschillende soorten massages

Ontspan in Zuid-Amsterdam

Voor Thai Thara is optimale ontspanning het voornaamste doel. Tijdens de massage richten we ons op verschillende drukpunten in uw lichaam. Zo zorgen we voor een betere doorbloeding en krijgt u uw energie weer op peil. Onze massages werken verkwikkend, ook voor de geest. Onze vestiging in Amsterdam Zuid biedt u alle ruimte om u af te sluiten van de dagelijkse stress en even helemaal te richten op uzelf. Dit is uw moment om totaal te ontspannen.

Ontspannende massage in Amsterdam

Maak een afspraak voor een massage in Amsterdam Zuid

Bent u toe aan een massage in Amsterdam Zuid en heeft u nog vragen? Neem contact op met Thai Thara en vraag naar de mogelijkheden. U bereikt onze vestiging aan de Amstelkade via 020 233 3822 en onze salon aan de Bilderdijkstraat via 020 363 6482. U kunt ook een mail sturen naar info@thaithara.nl.

Maak een afspraak