voorkom of verhelp lichamelijke klachten

Deep tissue massage Amsterdam

Er zijn allerlei factoren die kunnen zorgen voor stress. Bijvoorbeeld het combineren van een drukke baan met een sociaal leven, sport en andere activiteiten. Langdurige stress kan allerlei lichamelijke klachten als gevolg hebben. Om dit voor te zijn of te verhelpen, boekt u een ontspannende deep tissue massage in Amsterdam. Probeer het zelf en ontdek de voordelen. Neem bij vragen contact met ons op of boek direct een deep tissue massage.

Card image cap
Deep tissue massage
vanaf € 45,00
Card image cap
Solo en duo massages
Card image cap
Stevige massage
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00
Za. & zo. 10:00 - 21:00

Wat is een deep tissue massage?

Een deep tissue massage is een krachtige manier om het dieper gelegen bindweefsel te masseren. In tegenstelling tot andere Thaise massages is de deep tissue variant dus niet alleen gefocust op de spieren. Bij deze behandeling oefenen we veel druk uit op pijnlijke of problematische gebieden op het lichaam, waardoor uiteindelijk uw spieren losser worden. Doordat de knopen loskomen en het bindweefsel weer soepel is, zult u zich snel een stuk beter voelen.

Voordelen deep tissue massage

Een deep tissue massage is dus een stevige massage die uw bindweefsel losser maakt. Doordat het een krachtige behandeling is, kan het voorkomen dat u na afloop enige pijn ervaart. Dit gevoel trekt al gauw weg, waarna u grote verlichting voelt. De positieve resultaten na afloop van een deep tissue massage zijn het meer dan waard. U kunt de volgende voordelen ervaren:

  • Verbetering van de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen.
  • Losmaken van littekenweefsel en verklevingen.
  • Verbetering van uw bloeddruk.
  • Bijdragen aan het herstel van blessures.
  • Grote verlichting bij chronische stress, stijve nek, hoofdpijn, pijnlijke schouders en gespannen spieren.
  • Aanmaken van het gelukshormoon serotonine.

Boek een duo deep tissue massage

Wilt u liever met uw partner, vriend of vriendin samen de deep tissue massage ontdekken? Kom langs bij een van onze massagesalons in Amsterdam en geniet samen van deze heerlijke massage. Bij een duo behandeling worden jullie tegelijkertijd gemasseerd in een tweepersoonskamer. Natuurlijk kunt u zelf het tempo en de kracht van uw eigen behandeling bepalen.

Deep tissue massage bij Thai Thara in Amsterdam

Bij Thai Thara ligt u tijdens uw massage op een verwarmd matras. Hierdoor komt uw lichaam op een aangename temperatuur. U zult merken dat u zich snel relaxed voelt. Terwijl we u behandelen hoort u rustgevende muziek op de achtergrond, wat ook zorgt voor ontspanning. Bij Thai Thara heeft u zelf de touwtjes in handen en horen we het graag als u een iets krachtigere of minder krachtige massage wilt. Na afloop kunt u nog even nagenieten met een kopje thee of een glas water. Drinken na een intense massage is sterk aan te raden, omdat het helpt bij de verwijdering van afvalstoffen die zijn vrijgekomen tijdens de massage. Combineer de deep tissue massage met een bezoek aan onze sauna voor het complete wellnessgevoel.

Massage tarieven

Deep tissue massage tarieven

Breng de balans terug in uw lichaam en boek een deep tissue massage in Amsterdam. U boekt al een ontspanningsmoment vanaf 45 euro.

30 minuten
€ 45
60 minuten
€ 75
90 minuten
€ 110
120 minuten
€ 145
Massages 30 minuten 60 minuten 90 minuten 120 minuten
Deep tissue massage € 45 € 75 € 110 € 145
Recensies

Ervaringen van onze klanten

'Ik heb veel massages gehad, echter dit was echt de beste! Combinatie deep tissue en aroma was heerlijk. Ik kreeg zelfs 10 minuten extra! Super vriendelijk en fijne sfeer ook! Ik kom zeker terug!’

'Rustige vriendelijke vrouwen. Samen met mijn partner de duo massage genomen. Beide hebben we genoten en zijn we weer fijn ontspannen.’

'Mijn rug en nek zaten enorm vast. Mevrouw Tim heeft mij gigantisch geholpen! Ze was respectvol, professioneel en was niet bang om wat steviger te masseren. Ze heeft zelfs mijn rug gekraakt. Ik kwam volledig zen uit de massage. Ik ga hier niet meer weg.’

Meer reviews of een review achterlaten?
Card image cap

Verras iemand met een Thai Thara cadeaubon

Gunt u iemand anders ook zo’n ontspannende massage? Vraag dan een Thai Thara cadeaubon aan. Deze is een jaar lang geldig en u bepaalt zelf de waarde van de bon. Onze cadeaubonnen zijn te gebruiken voor deep tissue massages, maar natuurlijk ook voor onze andere behandelingen. Kom bij ons langs in Amsterdam-West of Amsterdam-Zuid om de cadeaubon te verzilveren. U bestelt hem gemakkelijk online of u koopt hem in een van onze salon.

Bestel cadeaubon
Thaise spa & wellness in Amsterdam

Maak een afspraak voor een deep tissue massage

Wilt u meer weten over onze deep tissue massages of een van onze andere behandelingen? Dan kunt u ons bereiken via info@thaithara.nl. Onze medewerkers spreken Nederlands, Engels en Thais.

Contact opnemen Maak een afspraak