Thai Thara

Spa Amsterdam

Heeft u last van stress of vermoeidheid? Merkt u de laatste tijd dat er sprake is van een lichamelijke of een emotionele blokkade? Het is verstandig om daar tijdig wat aan te doen, bijvoorbeeld in onze spa in Amsterdam. We behandelen u op een prettige, ontspannende wijze of u kunt plaats nemen bij ons in de sauna of stoomcabine. Thai Thara is een heerlijke plek om de ultieme ontspanning op te zoeken. Onze specialisten staan voor u klaar om u meer te vertellen over de diverse behandelingen.

Card image cap
Thai massage
vanaf € 35,00
Card image cap
Een- en
tweepersoonskamers
Card image cap
Thai massage op
verwarmd matras
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00
Za. & zo. 10:00 - 21:00

Spa voor uw lichaam of voeten

Onze spa in Amsterdam is geschikt voor zowel uw lichaam als uw voeten. Heeft u last van spierpijn of gaat het om algehele vermoeidheid? We zorgen er in de body spa voor dat u alle dagelijkse stress vergeet. We zorgen ervoor dat u mentaal en lichamelijk weer beter in uw vel komt te zitten. Gaat het u specifiek om uw voeten? Ze zijn een belangrijk onderdeel van de drukpunten in het lichaam. In onze spa in Amsterdam voor dat u zich heerlijk kunt ontspannen en wij werken aan uw belangrijke knelpunten.

Massages in Amsterdam

U bent ook welkom in onze spa voor verschillende massages. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijkearomamassage, scrubmassage of een voetmassage. Wilt u zich laten verwennen of gaat het u om bepaalde pijntjes waar u nu eindelijk een keer vanaf wilt komen? In onze spa in Amsterdam zorgen we ervoor dat u alle dagelijkse beslommeringen vergeet en u helemaal tot rust komt.

Thaise spa & wellness in Amsterdam

Maak online een afspraak

Heeft u nog vragen over onze spa in Amsterdam of bent u benieuwd naar onze behandelingen? Bel naar 020 233 38 22 (vestiging Amstelkade), 020 363 64 82 (vestiging Bilderdijkstraat ) of stuur een e-mail naar info@thaithara.nl.

Maak een afspraak