Thai Thara

Spa Amsterdam

Heeft u last van stress of vermoeidheid? Merkt u de laatste tijd dat er sprake is van een lichamelijke of een emotionele blokkade? Het is verstandig om daar op tijd iets aan te doen. Kom langs in onze spa in Amsterdam om weer helemaal tot rust te komen. We behandelen u op een prettige, ontspannende wijze. Thai Thara is een heerlijke plek om de ultieme ontspanning op te zoeken. Onze specialisten staan voor u klaar om u meer te vertellen over de diverse behandelingen.

Card image cap
Spabehandeling
vanaf € 85,-
Card image cap
Een- en
tweepersoonskamers
Card image cap
Professionele spa behandelingen
en massages
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00 uur
Za. & zo. 10:00 - 21:00 uur

Dé spa in Amsterdam voor uw hele lichaam

Onze spa in Amsterdam is geschikt voor uw complete lichaam. Heeft u last van spierpijn of gaat het om algehele vermoeidheid? We zorgen er in de body spa voor dat u alle dagelijkse stress loslaat. Zo voelt u zich mentaal en lichamelijk weer goed, waardoor u ook beter in uw vel zit. In onze spa in Amsterdam kunt u zich heerlijk ontspannen terwijl wij werken aan uw belangrijke knelpunten. De spa is ingericht met authentieke Thaise decoratie, waardoor u zich onmiddellijk in Thailand waant. Na uw massage kunt u genieten van een kopje thee in onze ontspanningsruimte.

Spa & massage in Amsterdam

Naast spabehandelingen bent u in onze spa welkom voor verschillende massages . Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke aromamassage , voetmassage of eentraditionele Thaise massage. Wilt u zich laten verwennen of gaat het u om bepaalde pijntjes waar u nu eindelijk een keer van af wilt komen? In onze spa in Amsterdam zorgen we ervoor dat u alle dagelijkse beslommeringen vergeet en u helemaal tot rust komt.

Thaise spa & wellness in Amsterdam

Maak online een afspraak

Heeft u nog vragen over onze spa in Amsterdam of bent u benieuwd naar onze behandelingen? Bel naar 020 233 38 22 (vestiging Amstelkade), 020 363 64 82 (vestiging Bilderdijkstraat ) of stuur een e-mail naar info@thaithara.nl.

Maak een afspraak