Thai Thara

Sauna Amsterdam

Binnenkort naar de sauna in Amsterdam? U bent bij ons van harte welkom. Uiteraard kunt u rekenen op een professionele sauna waarin u heerlijk tot rust kunt komen. We kunnen de sauna netjes voor u op de gewenste stand instellen of u de volledige vrijheid bieden. Gaat u vaker naar de sauna en weet u precies hoe u heerlijk tot rust kunt komen of kunt u aan de andere kant wel wat hulp van onze specialisten verbruiken? Wij zorgen ervoor dat u volledig kunt ontspannen in sauna in Amsterdam.

Card image cap
Thai massage
vanaf € 35,00
Card image cap
Een- en
tweepersoonskamers
Card image cap
Thai massage op
verwarmd matras
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00
Za. & zo. 10:00 - 20:00

Sauna en stoomcabine

Naast een sauna in Amsterdam, hebben we ook stoomcabines. Dat betekend dat we u van dienst kunnen zijn met een heerlijke ontspannende behandeling met stoom of puur op basis van warmte. Uiteraard kunnen we u meer vertellen over de bloeddoorstroming en de energie in uw lichaam. Het is de warmte die er samen met de behandeling voor zorgt dat u zowel lichamelijk als mentaal kunt rekenen op een prettige behandeling. Onze sauna in Amsterdam of een van de stoomcabines vormt een uitstekende keuze wanneer u even tot rust wilt komen.

Sauna bezoeken in Amsterdam

Wilt u naar sauna in Amsterdam en zoekt u naar een prettige locatie? Wij zorgen ervoor dat u in alle rust gebruik kunt maken van de sauna. Wilt u meer weten over de verschillende instellingen en de behandelingen die er mogelijk zijn? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over, zodat u precies weet wat er mogelijk is. Bovendien zijn we u graag van dienst met de body spa, de voet spa en de verschillende massages die u kunt ondergaan. Komt u binnenkort bij ons naar sauna in Amsterdam of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

contact opnemen
Thaise spa & wellness in Amsterdam

Maak online een afspraak

Voor meer informatie over een massage of spabehandeling van Thai Thara of vragen wat betreft de mogelijkheden kun je contact opnemen door te bellen naar 020 233 38 22 (Amstelkade 66), 020 363 64 82 (Bilderdijkstraat 132) of een e-mail sturen naar info@thaithara.nl

Maak een afspraak