Thai Thara

Sauna Amsterdam

Binnenkort naar de sauna in Amsterdam? U bent van harte welkom bij Thai Thara. Hier kunt u rekenen op een professionele sauna waarin u heerlijk tot rust komt. We stellen de sauna voor u in op de gewenste stand, maar we kunnen u ook de volledige vrijheid bieden. Ga voor de ultieme ontspanning en maak nu een afspraak voor onze sauna in Amsterdam.

Card image cap
Thai massage
vanaf € 35,00
Card image cap
Een- en
tweepersoonskamers
Card image cap
Thai massage op
verwarmd matras
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00
Za. & zo. 10:00 - 21:00

Sauna en stoomcabine

Naast onze sauna hebben we stoomcabines. Kies voor een heerlijke ontspannende behandeling met stoom of puur op basis van warmte. Deze behandelingen zijn uitstekend voor uw doorbloeding en energieverdeling in uw lichaam. De combinatie van warmte met de behandeling zorgt dat voor zowel lichamelijke als mentale verkwikking. Kies voor onze sauna of een van de stoomcabines voorwanneer u even helemaal tot rust wilt komen.

Sauna bezoeken in Amsterdam

Wilt u naar een sauna in Amsterdam en zoekt u naar een prettige locatie? We zorgen ervoor dat u in alle rust gebruik kunt maken van de sauna. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en instellingen van de sauna. Bovendien zijn we u graag van dienst met de body spa, de voet spa en de verschillende massages die u kunt ondergaan. Zo kunt u optimaal genieten van een heerlijke dag wellness. Komt u binnenkort naar onze sauna in Amsterdam of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

contact opnemen
Thaise spa & wellness in Amsterdam

Online een afspraak maken

Voor meer informatie over een massage of spabehandeling van Thai Thara of vragen wat betreft de mogelijkheden kunt u contact opnemen door te bellen naar 020 233 38 22 (Amstelkade 66), 020 363 64 82 (Bilderdijkstraat 132) of een e-mail sturen naar info@thaithara.nl

Maak een afspraak