Voetmassage Amsterdam

Kom weer helemaal tot rust met een voetmassage in Amsterdam door onze professionele Thaise masseuses. Tijdens deze massage ontspant uw hele lichaam en helpen we u van eventuele pijnfactoren af. Een Thaise voetmassage heeft positieve voordelen voor het hele lichaam.

Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak bij een van onze massagesalons in Amsterdam. It’s time to treat your feet!

Card image cap
Voetmassage
vanaf € 40,00
Card image cap
Single en duo
voetmassage
Card image cap
Ervaren
masseuses
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00
Za. & zo. 10:00 - 21:00

Thaise voetmassage Amsterdam: het ultieme verwenmoment

Bij een ontspannende voetmassage focussen onze masseuses op de belangrijkste drukpunten in uw voeten. Hierdoor komen alle knopen in de spieren los en verhelpen we eventuele pijnklachten. Geef het altijd vooraf aan als u pijn ervaart in de voeten of ergens last van heeft. Dan kunnen onze specialisten hier rekening mee houden en u masseren op de juiste drukpunten. U kunt hierbij natuurlijk zelf het tempo en de kracht bepalen.

Tijdens de massage ligt u op een verwarmd matras, waardoor uw hele lichaam op een aangename temperatuur komt. Dit warme matras draagt ook bij aan het uiteindelijke resultaat van de voetmassage. Onze masseuses zorgen er altijd voor dat u de salon helemaal relaxed verlaat. Na afloop van de behandeling bieden we u altijd een kopje thee of een glas water aan. Dit helpt bij de verwijdering van alle afvalstoffen die tijdens de voetmassage zijn vrijgekomen.

Voordelen voetmassage

Een voetmassage staat niet alleen bekend als een relaxmomentje voor uw voeten, maar ook voor de rest van uw lichaam. Dat een voetmassage gezond is, dat is bij veel mensen nog onbekend. Laat u daarom verrassen door de heerlijke voordelen van een massage bij Thai Thara in Amsterdam. Een voetmassage kan verlichting geven bij veel lichamelijke klachten, zoals:

  • Spijsverteringsklachten
  • Depressie of burn-out
  • Slaapproblemen
  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn of migraine
  • Stress en spanningen
  • Artrose, reumatoïde artritis en fibromyalgie
  • Pijnlijke en vermoeide voeten
  • Koude voeten of benen

Voetmassage drukpunten

Een Thaise voetmassage activeert het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam door stimulatie op de drukpunten van de voetzool. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. Organen zoals het hart, de longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool.

Door het masseren op bepaalde punten van de voetzool stimuleren we de organen. Een voetmassage brengt het lichaam tot rust door de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Doordat het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt, komen er afvalstoffen vrij, wat emoties los zou kunnen maken.

Massage tarieven

Tarieven Thaise voetmassage Amsterdam

Het is tijd om te genieten! Wilt u zelf alle voordelen ervaren van een voetmassage? Boek dan nu een luxe voetmassage bij Thai Thara in Amsterdam Zuid of West vanaf 40 euro.

30 minuten
€ 40
60 minuten
€ 65
90 minuten
€ 95
120 minuten
€ 125
Massages 30 minuten 60 minuten 90 minuten 120 minuten
Voetmassage € 40 € 65 € 95 € 125
Card image cap

Boek een duo voetmassage

Een bezoek aan een van onze massagesalons in Amsterdam is nóg leuker als u dit samen doet. Nodig uw beste vriend(in) of familielid uit voor een ontspannende duo voetmassage. Ontsnap samen even aan alle drukte door binnen te lopen bij Thai Thara. In onze tweepersoonskamers kunt u beiden genieten van een heerlijke massage. Natuurlijk kunnen jullie hierbij zelf aangeven hoe u behandeld wilt worden.

Bent u benieuwd geworden naar Thai Thara Amsterdam? Neem dan alvast online een kijkje in onze spa & wellness ruimte.

krijg een sfeerimpressie
Card image cap

Geef een Thai Thara massage cadeau

Ultieme ontspanning en waardevolle tijd voor uzelf: dat gunt u toch iedereen? Gelukkig is dat nu ook mogelijk met onze massage cadeaubon. Verwen een ander met een heerlijke Thaise voetmassage of kruidenstempelmassage of geef een zwangerschapsmassage cadeau.

De Thai Thara cadeaubon is een jaar lang geldig en kunt u naar eigen wens inzetten. Bestel hem direct online of haal hem op bij onze massagesalon in Amsterdam.

Bestel cadeaubon

Voetmassage Amsterdam: contact opnemen

Heeft u vragen over onze Thaise voetmassage in Amsterdam of onze andere massages? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@thaithara.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder in het Nederlands, Engels of Thais.

Thai Thara heeft twee vestigingen in Amsterdam. Deze zijn allebei goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

contact opnemen maak een afspraak