Sauna Amsterdam Zuid

Toe aan een dagje ontspanning en een luxe wellnessbeleving? Kom langs bij Thai Thara en bezoek onze sauna in Amsterdam Zuid. Hier geniet u van een serene ambiance en combineert u de infrarood sauna met een overheerlijke Thaise massage. De sauna bevindt zich in de behandelkamer, waar u in alle privacy helemaal tot rust komt. Onze salon bevindt zich op een gunstige locatie in Amsterdam Zuid, waar u eenvoudig met het openbaar vervoer of de auto komt.

In combinatie met een overheerlijke massage geniet u hier van de aangename sauna. U kunt gewoon langskomen, maar we raden u aan eerst een afspraak maken om teleurstellingen te voorkomen.

Combineer uw saunabezoek in Amsterdam Zuid met een voortreffelijke massage

In onze massagesalon in Amsterdam Zuid gaan we voor een complete wellnesservaring. Hier combineert u uw saunabezoek met een van de vele massages die we bieden. Helemaal aangepast op uw voorkeuren. Ga voor een traditionele Thaise massage of laat al uw spanningen wegnemen met een geurige aromamassage, deep tissuemassage of nek- en schoudermassage. Ook als u zwanger bent hoeft u een heerlijke massage niet over te slaan: onze professionele masseurs hebben zich gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassages.

Kom gerust langs in onze sauna in Amsterdam Zuid en geniet daarbij van alle wellness die we te bieden hebben.

Ervaringen van onze klanten

'

Ik kom hier altijd graag weer terug, de mensen zijn superaardig en werken hygiënisch en netjes. De massages zijn een weldaad voor lichaam en geest en de sauna is gewoon echt genieten!

'

Professionele massagesalon waar je je altijd op je gemak voelt. Ik ga soms alleen en soms met een vriendin. Daar maken we dan echt een uitje van. Ik kan het iedereen aanraden.

'

De beste massagesalon in Amsterdam. Prettig contact, medewerkers zijn heel professioneel en vriendelijk. Ik word altijd ontvangen met een kopje thee en verlaat de salon keer op keer als een nieuw mens.

THAISE SAUNA IN AMSTERDAM ZUID

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de sauna van onze salon in Amsterdam Zuid of over de mogelijkheden van onze massages? Neem gerust contact met ons op via 020 233 38 22 of info@thaithara.nl. Via de onderstaande button kunt u ook online een afspraak maken.

Maak een afspraak