Thai Thara

Sauna Amsterdam West

Bent u toe aan een bezoek aan een sauna in Amsterdam West? Kom dan langs bij Thai Thara. Hier geniet u van een overheerlijke massage in combinatie met een bezoek aan onze sauna. De sauna is gevestigd in de behandelkamer, waar u in alle privacy volledig tot rust kunt komen. Onze salon met sauna is gunstig gelegen in Amsterdam West. U kunt ons makkelijk bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Bij ons kunt u gebruikmaken van onze fijne sauna waar u volledig tot rust kunt komen. Een afspraak maken is niet nodig, maar we raden het wel aan om teleurstellingen te voorkomen.

Card image cap
Thai massage
vanaf € 35,00
Card image cap
Een- en
tweepersoonskamers
Card image cap
Thai massage op
verwarmd matras
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00
Za. & zo. 10:00 - 21:00

Bezoek aan onze sauna en stoomcabine

Thai Thara is een professionele massagesalon in Amsterdam West. We zijn in het bezit van een luxe infrarood sauna en stoomcabine. Zowel de sauna als stoomcabine zijn gevestigd in een aparte behandelkamer. Wilt u graag een massage combineren met een bezoek aan onze sauna? Dan sturen we u door naar een van onze behandelkamers waar u kunt genieten van een overheerlijke massage én tot rust kunt komen in de sauna. De volgorde mag u uiteraard helemaal zelf bepalen. Kiest u voor een bezoek aan de stoomcabine? Ook dan geniet u van een massage voor- of achteraf.

Geniet samen van onze luxe sauna

Zowel onze sauna als stoomcabine zijn geschikt voor 2 personen. Bent u toe aan een ontspannend uitje met uw partner of een vriend(in)? Breng dan een bezoek aan onze sauna in Amsterdam West. In onze behandelkamers kunnen jullie in alle privacy gezamenlijk tot rust komen. Achteraf genieten jullie van een duo-massage om jullie bezoek aan onze salon helemaal af te maken.

Sauna bezoeken in Amsterdam West

We weten dat het lastig kan zijn om een goede en geschikte sauna te vinden in onze hoofdstad. Breng daarom eens een bezoekje aan onze sauna in onze salon aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam West. Hier kunt u genieten van onze fijne sauna in uw eigen behandelkamer. Onze sauna is zeer hygiënisch, gebruiksvriendelijk en uiteraard rustgevend. Wilt u alvast een voorproefje krijgen van een bezoek aan onze salon? Bekijk dan onze sfeerimpressie.

De voordelen van infrarood sauna

Stap binnen bij onze massagesalon en ontdek onze luxe infrarood sauna in Amsterdam West.

Een infrarood sauna is anders dan een traditionele sauna. De infraroodstralers van de infrarood sauna verwarmen uw lichaam van binnenuit. Hierdoor heeft dit type sauna een betere dieptewerking dan een traditionele sauna. Uit onderzoek blijkt bovendien dat infrarood sauna’s spier- en gewrichtspijn effectief kunnen verminderen. Ook transpireert u meer in een infrarood sauna, waardoor giftige stoffen beter uit uw lichaam afgevoerd worden en uw weerstand verbetert.

Andere voordelen zijn:

  • Doorbloeding verbetert
  • Een gezonde huid
  • Uitscheiding van afvalstoffen
  • Een betere weerstand bij temperatuurswisselingen
  • Conditie van de aderen verbetert
  • Vermindering van spier- en gewrichtspijn
  • Minder stress
  • Extra vetverbranding
  • Beter en dieper slapen

Combineer uw saunabezoek met een heerlijke massage

In onze salon in Amsterdam West bieden we u graag een volledige wellnesservaring. U heeft daarom keuze uit diverse soorten massages bij een bezoek aan onze sauna. Wat dacht u bijvoorbeeld van een traditionele Thaise massage? Of droom weg bij een overheerlijke aromamassage, kruidenstempelmassage of nek- en schoudermassage. Ook zijn we gespecialiseerd in zwangerschapsmassages. Kortom: bezoek onze sauna in Amsterdam West en u kunt direct genieten van alle ontspannende behandelingen die we te bieden hebben!

Thaise spa & wellness in Amsterdam West

Maak online een afspraak

Wilt u meer informatie over onze sauna in Amsterdam West of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze salon in Amsterdam West (Bilderdijkstraat 132) is te bereiken via 020 233 38 22. Of stuur een mail naar info@thaithara.nl. Online een afspraak maken kan via de onderstaande button.

Maak een afspraak