Thai Thara

Spa Amsterdam West

Bent u toe aan een bezoek aan een spa in Amsterdam West? Breng dan een bezoekje aan Thai Thara. In onze professionele salon kunt u een rustgevende massage combineren met een overheerlijk bezoek aan onze luxe sauna of stoomcabine. Zo creëren we een ultieme spa ervaring voor u in Amsterdam West. Heeft u last van emotionele of lichamelijke blokkades? Een bezoekje aan onze salon met spa zorgt ervoor dat u volledig tot rust komt, zowel mentaal als lichamelijk. Kom dan langs bij onze salon met spa in Amsterdam West, aan de Bilderdijkstraat 132. Een afspraak maken is niet nodig, maar we raden het wel aan om teleurstellingen te voorkomen.

Card image cap
Thai massage
vanaf € 35,00
Card image cap
Een- en
tweepersoonskamers
Card image cap
Thai massage op
verwarmd matras
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00
Za. & zo. 10:00 - 21:00

Kom tot rust in onze spa

Stap binnen bij Thai Thara, een professionele salon met spa ervaring in Amsterdam West. Hier hebben we luxe behandelkamers, waar u kunt genieten van een ontspannende massage in combinatie met een bezoek aan onze sauna of stoomcabine. U heeft keuze uit diverse soorten massages. Geniet bijvoorbeeld van een overheerlijke nek- en schoudermassage of voetmassage. Heeft u last van algehele vermoeidheid? Dan is een aromamassage of kruidenstempelmassage ideaal. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een traditionele Thaise massage, waarbij we op een aangename manier de drukpunten in uw lichaam stimuleren.

Kortom: in de body spa van Thai Thara hoeft u even nergens aan te denken en kunt u in alle rust genieten van onze ontspannende behandelingen. Na een bezoek aan onze spa in Amsterdam West zult u zich weer als herboren voelen.

Bezoek onze spa in Amsterdam West

Onze salon met spa service in Amsterdam West is gunstig gelegen. U kunt onze salon eenvoudig bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Wanneer u een bezoek brengt aan onze salon aan de Bilderdijkstraat 132 in Amsterdam West, kunt u er zeker van zijn dat u te maken krijgt met een hygiënische spa en professioneel, vriendelijk personeel. Wilt u alvast een voorproefje krijgen van een bezoek aan onze salon? Bekijk dan onze sfeerimpressie.

Thaise spa & wellness in Amsterdam

Maak online een afspraak

Wilt u meer informatie over onze spa in Amsterdam West of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze spa in Amsterdam West (Bilderdijkstraat 132) is te bereiken via 020 233 38 22. Of stuur een mail naar info@thaithara.nl. Online een afspraak maken kan via de onderstaande button.

Maak een afspraak