Nek- en schoudermassage

Heeft u last van een vastzittende nek of heeft u last van uw schouders? Maak dan een afspraak bij massagesalon Thai Thara in Amsterdam en geniet van een ontspannende nek- en schoudermassage. Deze overheerlijke massage zorgt ervoor dat de spanning uit uw nek en schouders verdwijnt en u volledig tot rust komt. Na afloop merkt u direct verschil en voelt u zich fysiek én mentaal weer helemaal ontspannen. U boekt al een nek- en schoudermassage vanaf € 40,-.

  • Nek- en schoudermassage vanaf € 40,-
  • Uw pijnklachten direct verminderd
  • Single en duo massages mogelijk

Bent u geïnteresseerd in een ontspannende nek- en schoudermassage in onze salon in Amsterdam? Maak direct een afspraak via onze website of neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

Boek een nek- en schoudermassage Contact opnemen

Massage voor een vastzittende nek

Een vastzittende nek ontstaat door spanningen in uw lichaam. Door deze spanningen spant u de spieren in uw nek constant aan, waardoor ze overbelast raken. Naast stress, kan een verkeerde houding de oorzaak zijn van een vastzittende nek. Wanneer u eenmaal last heeft van een vastzittende nek kan dit u belemmeren in uw dagelijkse bezigheden, zoals werken en boodschappen doen.

Nekmassage

Een manier om een vastzittende nek te verhelpen is een massage. Bij het masseren van de nek of schouders zorgen we ervoor dat we de spieren soepeler maken. Dit doen we door rustige, maar diepe massagebewegingen. Heeft u last van spierknopen? Dan gebruiken we diepere massagetechnieken. Door de nekmassage geeft uw spierweefsel afvalstoffen af. Het is daarom belangrijk om na de massage voldoende water te drinken.

Massage voor pijnlijke schouders

Een vastzittende nek gaat vaak gepaard met pijnlijke schouders. Ook pijnlijke schouders kunnen veroorzaakt worden door spanningen of een verkeerde houding. Door middel van een schoudermassage kunnen we knopen en vastzittende spieren in de schouders verhelpen. Hierbij maken we gebruik van vloeiende en rustige bewegingen. Zo kunnen we het diepere weefsel bereiken en de oorzaak van de pijn aanpakken. Omdat we ons focussen op dieper weefsel, kunnen sommige mensen deze massage soms als pijnlijk ervaren. Dit is heel normaal, aangezien de spieren al pijnlijk zijn en vastzitten en we de spieren proberen los te maken. Echter, mensen die regelmatig een nek- en schoudermassage laten uitvoeren ervaren de massage als heel ontspannend.

Voor wie is een nek- en schoudermassage geschikt?

Een nek- en schoudermassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van de volgende klachten:

  • Vastzittende nek
  • Pijnlijke schouders
  • Hoofdpijn
  • Algemene stressklachten

Ook mensen met een kantoorbaan hebben veel baat bij een nek- en schoudermassage. De kans is namelijk groot dat deze groep mensen een verkeerde houding aanneemt tijdens het werken en daardoor pijnklachten ervaart. Maar ook als u gewoon toe bent aan een fijne massage om de spieren los te maken, is een nek- en schoudermassage ideaal.

Kosten nek- en schoudermassage

De kosten van een nek- en schoudermassage zijn afhankelijk van de gewenste duur van de behandeling. U boekt al een nek- en schoudermassage vanaf € 40,-. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen. Bekijk onze tarievenlijst voor een volledig overzicht van alle behandelingen en hun tarieven.

Nek- en schoudermassage Duur van de behandeling Tarieven
Nek- en schoudermassage 30 min € 40,-
Nek- en schoudermassage 60 min € 65,-
Nek- en schoudermassage 90 min € 95,-
Nek- en schoudermassage 120 min € 125,-

Ervaringen van onze klanten

M. Voglio

‘Zojuist een heerlijke nek- en schoudermassage gehad bij Thai Thara in Amsterdam. Zeer vriendelijk personeel, schone salon en fijne service. Ik kan het iedereen aanraden.’

Samir Moujjad

‘De masseuses waren erg professioneel en vriendelijk. Ik heb erg genoten van mijn massage. Ik voel me volledig ontspannen en mijn pijnklachten zijn verlicht.’

G. van Veenen

‘Thai Thara in Amsterdam is een professionele massagesalon waar ik al jarenlang kom voor een heerlijke nek- en schoudermassage. Fijn personeel en mooie salon!’

Ontdek onze behandelingen

Kom langs bij onze massagesalon voor een fijne en ontspannende massage. Onze masseuses zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse behandelingen:

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een bezoek aan de sauna of stoomcabine.

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in een nek- en schoudermassage bij Thai Thara? U kunt gewoon binnenlopen bij onze salon in Amsterdam! Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u altijd een afspraak maken. Dit kan online via onze website. Of bel ons via 020 233 3822. We helpen u graag verder.

Maak een afspraak