Thai Thara

Spa Amsterdam Zuid

Toe aan een dagje ontspanning en pure wellness? Bezoek de spa in Amsterdam Zuid bij Thai Thara. Hier komt u even helemaal tot rust met een professionele massage die u kunt combineren met onze luxe sauna of stoomcabine. Hiermee geniet u van de volledige wellnesservaring waarbij u zowel lichamelijk als mentaal heerlijk kunt ontspannen. Kom gerust eens langs in onze spa salon in Amsterdam Zuid aan de Amstelkade 66. Een afspraak maken is niet verplicht, maar wel aan te raden!

Card image cap
Thai massage
vanaf € 35,00
Card image cap
Een- en
tweepersoonskamers
Card image cap
Thai massage op
verwarmd matras
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00
Za. & zo. 10:00 - 21:00

Kom tot rust in onze spa

Welkom bij Thai Thara in Amsterdam Zuid: dé professionele massagesalon met de volledige spa ervaring. In onze luxueuze behandelruimtes geniet u van een ontspannende massage die u kunt combineren met de stoomcabine of sauna. Hier kunt u alles om u heen even vergeten en in alle rust genieten van professionele wellness. Wanneer u onze spa in Amsterdam Zuid verlaat, voelt u zich weer helemaal als herboren!

Bezoek onze spa in Amsterdam Zuid

Onze massagesalon met extra spa service in Amsterdam Zuid bevindt zich op een centrale locatie die u eenvoudig kunt bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Brengt u een bezoek aan onze salon aan de Amstelkade 66, dan bent u altijd verzekerd van maximale hygiëne en vriendelijke, professionele medewerkers. Alvast de sfeer proeven? Neem een kijkje bij onze sfeerimpressie.

Ervaringen van onze klanten

'‘De fijnste salon in Amsterdam Zuid, goed bereikbaar en altijd een prettige sfeer. Heerlijke massages waarvan je helemaal relaxed wordt.’’

'‘De masseuses zijn echte professionals, ik voel me iedere keer weer herboren als ik hier vandaan kom. Aanradertje!’’

'‘Hele prettige sfeer, ik kreeg een behandeling cadeau voor mijn verjaardag inclusief massage en complete spa ervaring. Gewoon om de hoek hier in Zuid. Wat een ontdekking!’’

Maak online een afspraak

Thaise spa in Amsterdam Zuid

Wilt u meer weten over de spa en massages in onze salon in Amsterdam Zuid? Neem gerust contact met ons op via 020 233 38 22 of info@thaithara.nl. Via de onderstaande button kunt u ook eenvoudig online een afspraak maken. U bent van harte welkom!

Maak een afspraak