Thai massage Amsterdam

Kruidenstempelmassage Amsterdam

Geniet van een ontspannende, ontgiftende en helende kruidenstempelmassage bij Thai Thara in Amsterdam. Tijdens deze massage maken we gebruik van kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met speciale oosterse kruiden. De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. Tevens verspreiden de kruidenstempel een overheerlijke aroma. Dit creëert een wellnesservaring om niet te vergeten. Tijdens de behandeling wordt u ook gemasseerd met een fijne, warme olie, waardoor u volledig tot rust komt. Boek een traditionele Thaise kruidenstempelmassage bij massagesalon Thai Thara en laat u in de watten leggen.

Card image cap
Kruidenstempelmassage
vanaf € 70,00
Card image cap
Geniet van een
heerlijke aroma
Card image cap
Massage met een
fijne, warme olie
Card image cap
Ma. t/m vr. 11:00 - 21:00
Za. & zo. 10:00 - 21:00

Een fijne wellnesservaring

Een kruidenstempelmassage biedt een volledige wellnesservaring. Tijdens de behandeling worden de kruidenstempels gestoomd. Met deze heerlijk warme kruidenstempels wordt er op de huid gedrukt. Hierdoor dringen de kruiden diep door in de poriën van de huid. Al snel verspreiden de kruiden een aangenaam aroma, waar u compleet van ontspant. De aroma’s van de kruiden werken immers helend en ontspannend. Vervolgens wordt uw rug gemasseerd met een fijne, warme olie. U merkt dat spanningen verdwijnen, zowel fysiek als mentaal. De kruiden en olie trekken in de huid en geven een diepe, langdurige warmte, waardoor het lichaam wordt ontgift.

De werking van een kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage wordt ook wel de meest doordringende massage genoemd. Dit komt door het gebruik van de gestoomde kruidenstempels, gevuld met speciale oosterse kruiden. Tijdens de behandeling dringen de helende effecten van de kruiden diep in het onderliggende weefsel. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intens doorbloed. Dit zorgt ervoor dat het lichaam schadelijke stoffen sneller afvoert. De kruidenstempelmassage in Amsterdam stimuleert het lichaam om beter te werken. Tegelijkertijd komt u volledig tot rust. Na de massage zult u merken dat uw lichaam nog steeds tintelt en uw spieren soepel aanvoelen.

Voor wie is een kruidenstempelmassage geschikt?

De behandeling is ideaal voor iedereen die zich gespannen, moe of lusteloos voelt. Dankzij de helende effecten van de kruiden en hun heerlijke aroma kan uw lichaam zich volledig ontspannen. Tevens zorgen de kruiden ervoor dat u zich ook mentaal ontspannen voelt. Een kruidenstempelmassage bevordert het afvoeren van afvalstoffen. Dit ondersteunt het afvallen en het afvoeren van vocht. Een kruidenstempelmassage biedt uitkomst bij: afvallen, jicht, reuma, spierklachten, spit, stress of vermoeidheid.

Massage tarieven

Kruidenstempelmassage prijzen

De prijs van een kruidenstempelmassage in Amsterdam is afhankelijk van de gewenste duur van de behandeling. U boekt al een kruidenstempelmassage vanaf € 70,-. Bekijk hieronder de tarieven.

30 minuten
-
60 minuten
€ 70
90 minuten
€ 120.00
120 minuten
€ 155.00
Massages 30 minuten 60 minuten 90 minuten 120 minuten
Aroma & kruidenstempelmassage - € 70 € 120.00 € 155.00
Card image cap

Ontmoet onze Thaise masseuses

Bij Thai Thara werken wij alleen met authentieke Thaise masseuses. Maak kennis met onze masseuses.

We zijn u graag van dienst bij ons in de Spa in Amsterdam, net als met de verschillende massages. We kunnen u bijvoorbeeld een heerlijke aromamassage geven, zorgen voor een scrubmassage of een voetmassage. Wilt u zich laten verwennen of gaat het u om bepaalde pijntjes waar u nu eindelijk een keer vanaf wilt komen?

Boek een massage
Recensies

Ervaringen van onze klanten

'Zeer professionele en aangename massagesalon. Ik werd gemasseerd door een vriendelijke dame die echt wist wat ze deed. Ook alle andere medewerkers waren zeer vriendelijk. Ik voelde me erg op mijn gemak.’

'Ik heb een ontzettende fijne kruidenstempelmassage achter de rug. Wat was het heerlijk! Ik voel me volledig ontspannen en kan het iedereen die gestrest is aanraden. En voor de twijfelaars: het is zeker geen erotische salon.’

'Fijne, ontspannende massage gehad van Na. De kruiden roken overheerlijk. Ook is de massagesalon erg netjes. Geen dubieuze praktijken. Heb vele massagesalons geprobeerd, maar deze is toch echt mijn favoriet.’

Meer reviews of een review achterlaten?

Neem een kijkje in onze spa & wellness

Om u een beeld te geven van onze massagesalon in Amsterdam ziet u hier een aantal foto’s van de spa & wellness.

Amstelkade 66, Amsterdam Rivierenbuurt
  • Amstelkade 66, Amsterdam Rivierenbuurt
Amstelkade 66, Amsterdam Rivierenbuurt
  • Amstelkade 66, Amsterdam Rivierenbuurt
Amstelkade 66, Amsterdam Rivierenbuurt
  • Amstelkade 66, Amsterdam Rivierenbuurt
Amstelkade 66, Amsterdam Rivierenbuurt
  • Amstelkade 66, Amsterdam Rivierenbuurt
Amstelkade 66, Amsterdam Rivierenbuurt
  • Amstelkade 66, Amsterdam Rivierenbuurt
Thaise spa & wellness in Amsterdam

Contact opnemen met Thai Thara

Voor meer informatie over onze kruidenstempelmassage of andere massages in Amsterdam, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 020 233 3822 (Amstelkade 66), 020 36364 82 (Bilderdijkstraat 132). Of stuur een e-mail naar info@thaithara.nl. Onze masseuses spreken Nederlands, Engels en Thais.

Maak een afspraak